Tyttöjen itämainen tanssi

Tulossa ohjelmaan syksyllä 2012

13-18 -vuotiaille keskiviikkoisin klo 17-18 Malminkartanossa

Itämainen tanssi on viehkeän naisellista tanssia, jossa korostuvat lantion ja ylävartalon liikkeet. Nuorten ryhmissä tanssitaan usein länsimaisen musiikin (esim. Akon, Beyoncé, Missy Elliot, Jennifer Lopez) tai arabipopin tahtiin käyttäen kuitenkin egyptiläisen tanssin liikkeitä. Tanssi antaa liikunnan iloa, vahvistaa nuorten itseluottamusta sekä kehittää ryhmätyötaitoja ja luovuutta. Tällä kurssilla harjoitellaan reipas afrohenkinen koreografia Shakiran Waka Waka -hittiin.

Kurssin opettaja, Henna Valtonen, on harrastanut itämaista tanssia vuodesta 1998 ja opettanut sitä lapsi- ja nuorisoryhmille vuodesta 2002. Hänen vetämänsä nuorten ryhmä palkittiin kunniakirjalla valtakunnallisessa Nuori kulttuuri Moves -tanssikatselmuksessa. Henna on mukana 7HT:n itämaisen tanssin ohjaajakoulutuksessa ja on tottunut ohjaamaan nuorisoryhmiä, sillä hän on ammatiltaan kielten opettaja.

Varusteet: Asu, jossa on mukava liikkua (jumppa-asu/ joustava tanssiasu/ verkkarit tms. jossa on hyvä olla). Jalkaan sukat tai pehmeäpohjaiset tossut (ei kenkiä). Lantiohuivi ei ole pakollinen, halutessa lantiolle voi kietaista vaikka kaulaliinan.

Kurssipaikka: Apollon yhteiskoulun liikuntasali, Arentipolku 1
n. 10 min kävelymatka Malminkartanon rautatieasemalta

Kahdeksan kerran kurssimaksu 72 €.
Kurssille ilmoittaudutaan koko kurssiksi ja kurssimaksu on maksettava riippumatta siitä pääseekö osallistumaan kaikille tunneille. Ilmoittautumisen voi peruttaa ainoastaan lääkärintodistuksella. Kurssi toteutuu, mikäli ensimmäiselle kerralle saapuu vähintään kymmenen osallistujaa. Ensimmäisellä kerralla täytetään ilmoittautumiskaavake opettajalle riippumatta siitä oletko jo ilmoittautunut netissä. Mukaan voi tulla myös jo kurssin alettua, mikäli ryhmässä on tilaa. Silloin kurssimaksu maksetaan jäljellä olevista kerroista. Sisaruksille 10% perhealennus kummallekin. Ei muita alennuksia.

Ilmoittautumaan (=Extranettiin) pääsee tästä.
Valitse kurssipaikka Apollo, niin saat oikeat kurssit näkyviin.

Tervetuloa!
Kysymyksiin vastaa Lumoavan tanssin keskuksen johtaja Leena Kallio 050-3276454
tai leena(at)amina.fi
PS. Mikäli ryhmäläiset haluavat hankkia itämaisen tanssin koristeellisia lantiovöitä ja/tai kulta/hopeatossuja, niin erinomainen tilaisuus ostoksiin on lauantaina 24.3. Kanneltalossa Saharasta Sibeliukseen-näytöksen yhteydessä.


Kuvassa tyttöjä Waka Wakan vaudissa. Kuva: Henna Valtonen

Takaisin tuntiselosteisiin

Käytössämme on asiakastietojärjestelmä (=Extranet),
jossa jokaisella asiakkaalla on omat asiakassivut.
Ilmoittautuminen kursseille on Extranetissä helppoa.
Myös laskutus tapahtuu Extranetin kautta.
Rekisteröidy ja ilmoittaudu tästä
.


Takaisin alkuun

Päivitetty 13.12.2014 - © 2004 Lazzi Productions & Amina - Kaikki oikeudet pidätetään - Webmaster