SATUBALETTI 3-4 v

Satubaletti 3-4-vuotiaille on tutustumista omaan kehoon ja liikkeeseen. Teemme 30 minuutin aikana leikkien ja tutkien matkaa liikkeen maailmaan. Pääpaino on karkeamotorisilla liikeharjoiteilla ja rytmin sekä omien liikeideoiden hahmottamisella.

Olisi hyvä, että lapsella olisi yllään joustava liikkumiseen sopiva asu ja vesipullo, josta hänen on helppo tanssituokion aikana juoda. Toivottavaa olisi myös, että näin pienten lasten saattaja odottelisi esimerkiksi salin ulkopuolella tai pukuhuoneessa koko tunnin ajan vähintään ensimmäisten itsenäisten tanssikertojen aikana, jolloin mahdolliset ikävöinnit ja pissahädät saadaan joustavasti hoidettua.

Opetuskielenä on suomi. Sanallinen ohjeistus on olennainen osa opetusta, joten on tärkeää, että lapsi ymmärtää suomea.

Kokoontumisia on kymmenen kertaa. Viimeisellä kerralla lapsen saattaja, vanhempi tai isovanhempi yms. on tervetullut osallistumaan lapsen kanssa harjoitukseen koko ajan.

Kymmenen kerran jälkeen mahdollisuus 5 kerran jatko-osaan.

Kysymyksiin vastaa koulun johtaja Leena Kallio 050-3276454. Pahoittelemme, että "varmaa" puhelinaikaa ei ole, sillä johtaja on myös täystyöllistetty opettaja ja taiteilija, mutta mikäli puhelimeen jää numero, niin hän kyllä soitta takaisin heti kun se on mahdollista.

SATUBALETTI 5-6 v

Baletin alkeita, pieniä tansseja ja luovia harjoituksia. Tunneilla balettia lähestytään leikin, mielikuvien ja tarinoiden kautta. Niin pojat kuin tytötkin tervetulleita.

Opetuskielenä on suomi. Sanallinen ohjeistus on olennainen osa opetusta, joten on tärkeää, että lapsi ymmärtää suomea.

Kauden viimeisellä kerralla lapsen saattaja, vanhempi tai isovanhempi yms. on tervetullut seuraamaan tuntia. Muilla tunneilla lapset opettelevat itsenäistymistä ja ryhmässä olemista ilman vanhempia.

Asusteet: joustava tanssiasu, tossut tai paljaat jalat.


Kuvakollaasi satubalettitunnilta. Klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi.
Kuva: Kasperi Nordman


Takaisin tuntiselosteisiin

Päivitetty 13.4.2015 - © 2004 Lazzi Productions & Amina - Kaikki oikeudet pidätetään - Webmaster